?

Nereden başlasak, nasıl anlatsak bilmiyoruz. Ne ön ne arka bacakları tutmuyor. Erzincan’ın bir köyünde yol kenarına atılmış 3 hafta önce. Bacaklarını ve belini bu şekilde kim kırdı, trafik kazası mı yoksa insan şiddeti mi bilmiyoruz. Sadece çok geç haberimiz olduğu için çok ama çok üzgünüz. Çünkü önce o köy yolunda 1 hafta beklemiş. Sonra da başka bir şehrin barınağına gönderilmiş. Haberimiz olduğunda 2 haftadır da barınaktaydı. Toplamda 3 hafta sonra haberdar olduk ne yazık ki.
İstanbul’a ulaştı, zayıflıktan ve açılan yaralardan perişan. Yaralar çürümüş. Etler kopuyor. Gerçekten çok üzgünüz.
Bunca çilelerine rağmen ses çıkaramıyorlar ya, şu teslim halleri var ya o bizi gerçekten kahrediyor.
Yaraları temizlendi. Pansumanları yapıldı. Yarın fakülteye götüreceğiz. MR çekilmeden, hocalar görmeden olmaz. Umudumuz onlar. Yürür mü, tünelin ucunda ışık var mı belli değil. Ama hiç ışık olmasa da, 4 bacağı da felç kalsa da o bizim çocuğumuz artık. Yolumuz kesişti bir kere.
Adını ANGEL koyduk. #AngelCan ağlattın be çocuk bizi…sessiz çığlıklarını duydu yüreğimiz. Keşke dünya duysa sizin gözlerinizle attığınız çığlıkları… Halen tedavi desteği aradığımız diğer çocuklarımız ve Angel için katkı yollamak isterseniz aşağıdaki hesap numarasına “tedavi desteği” açıklamasıyla gönderebilirsiniz  .
.
.
Hesap adı: Yaşam Hakkına Saygı Derneği
/Yapı Kredi TR89 0006 7010 0000 0084 6315 78

?
?
?
?
?

TÜM TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARIMIZIN GÜNCEL DURUMLARINI DÜZENLİ OLARAK HER HAFTA PAYLAŞIYORUZ. LÜTFEN SAYFAMIZI TAKİP EDİN. SÜREKLİ GÜNCELLEME KOYUYORUZ. ÖZELDEN ÇOK SAYIDA MSJ GELİNCE TEK TEK CVP VEREMİYORUZ. ANLAYIŞLA KARŞILADIĞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ 
#yaşamhakkınasaygı #yaşamhakkınasaygıderneği #yaşamhakkı#mucizelergerçektir biz inanırsak ve çabalarsak #yaşamhakkınasaygı #yaşamhakkınasaygıderneği #yaşamhakkı #satinalmasahiplen

angel

Yazı dolaşımı