Hikaye şöyleydi: 
“Fethiye’nin bir köyünde İngiliz bir çiftin sahiplendikleri köpekler, eşekler var çiftliklerinde. Biraz da koyun, ördek ve tavuk. Sahiplendikleri eşek ve köpekler bakılmayan, ya ormana ya da kapılarına bırakılmış hayvanlardan oluşuyor. Ağustos ayında temelli olarak Fransa’ya taşınacaklar. Tüm hayvanlarını götürmek istiyorlardı fakat eşekler konusunda yasal prosedüre takılmışlar. Fransa, niye bilmiyorum, Türkiye’den gelen eşekleri kabul etmiyormuş. Şimdi Ağustos’a kadar bu 4 eşeğe bir yuva bulmak istiyorlar. Eşekler kısır, yalnızca gübresinden yararlanıyorlar ve bu gübreyi ördeklere yem için ektikleri arpa tarlasında kullandıklarında tüm köylüden daha çok verim aldılar hatta geçen sene smile ifade simgesi Eşeklerin hepsini aynı yere, veya ikişer ikişer bölüp verebiliriz, tek şartımız sevilecekleri bakılacakları bir yerde olmaları diyorlar. Ve eşekleri Türkiye’nin her yerine nakletmek için taşımayı ayarlayacaklar. 
çok iyi huylular. çok büyük bir arazide özgür geziyorlar. insana alışıklar. sadece geceleri barınaklarına kapatılıyorlar”

Böyle bitti 🙂 
Gecenin 2.güzel haberi de Fransız aileleri ülkelerine dönecek olduğu için yuva aradığımız eşeklerimiz Willow, Hector (onlar karı koca olanlar 

), Tinker ve Dusty’den (onlar da yaşlı olanlar) 

Onlar Fethiye’den Sakarya’ya, yeni yuvalarına ulaştılar. 
Bir değil, #4denizyıldızı daha kurtuldu…Hem de birbirlerinden ayrılmadan 🙂  

Willow, Hector, Tinker, Dusty

Yazı dolaşımı