İlk şöyle paylaşmıştık:
UĞUR aslında çok genç bir erkek kedi. Henüz 8-9 aylık. Bu haline rağmen çok oyuncu ve iştahlı, sevgi dolu bir kedi. Uzun süre tedavi beklemiş. Cigdem Akın ablası onun yaşaması için mücadele vermiş.
Ondan haberdar olunca Empati Veteriner Kliniği ‘ne aldırdım. Hekimimiz Azmi Elhan ATİK ‘e emanet.
Şu anda vücudundaki ağır enfeksiyon kurutulacak. Daha sonra da burnundaki tümör için acil ameliyata alınacak. Umarız başarır… 
Sonra:
Uğur’la ilgili güncel durum bilgisidir: (21.3.2015)
“Frontal bölgede şişlik ve şüpheli tümörsel kitle olan kedide, mevcut olan kuvvetli üst solunum yolu enfeksiyonu dolayısıyla, akıntıdan alınan örnekle kültür anti-biyogram yapılmış ve enfeksiyonun giderilmesi için anti-bakteriyele başlanmıştır. 
1 hafta süreli uygulamadan sonra genel durum kontrolü yapılıp, operasyona alınması düşünülmektedir. “
Sonra:
UĞUR’un enfeksiyonu giderildi. Bugün ameliyat olması planlanıyordu ama Türkiye gibi onun da hayatı elektrik kesintisinden etkilendi. Henüz ameliyata giremedi.Sonra:
Uğur ameliyattan sağ salim çkktııııı!
TÜMÖRLER alındı. sinüslerin olduğu kemik dokuyu eritmiş. hepsi temizlenmiş. patolojiye gidecek çıkan parçalar. sonuca göre tedavisi belirlenecek.
şu an rahatladı. ona baskı yaratan tümörler ve ödem gittiği için.
bundan sonraki sözü patoloji söyleyecek.
bir ihtimal kemoterapi ile ilerleme kaydedebileceğimizi söyledi Elhan bey. Azmi Elhan Atik ‘ye minnet, minnet, minnet.
tüm sponsorlarına binlerce teşekkür ediyorum. (teşekkür zaten çoğuldur. biliyorum ve bilerek bi daha “binlerce” teşekkür ediyorum. çünkü siz böylesini hak ediyorsunuz) 
Ve final 🙂
Burnundaki tümör alınan Uğur’umuzun keyfi şimdilik yerinde. Empati Veteriner Kliniği‘nin bitanesi oldu bile Artık Azmi Elhan Atik ‘e uğur getirecek 

<3Minnetim ve kıskançlığım tarifsiz  


Sponsorlarına çok teşekkür ediyoruz. Böyle anlar “her şeye değer” dediğimiz anlar oluyor 

Uğur

Yazı dolaşımı